fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie Judet

Încă un titlu național pentru Alexandra Hudea

Medieșeanca Alexandra Hudea a dominat categoric proba de cros și s-a clasat pe prima poziție a competiției Campionatului Național de Cros destinat juniorilor sub 18 ani și copiilor. Evenimentul a avut loc sâmbătă, 16 aprilie, în Municipiul Botoșani și au participat elevi ai Liceului Teoretic „Axente Sever”, care sunt legitimați la Clubul Sportiv Școlar Mediaș, dar și la Atletic Club Mica Romă din Blaj.

La proba de cros de 4000 de metri a luat startul Alexandra Hudea din clasa a IX-a Științe Sociale, sportiva medieșeancă având dublă legitimare la CSȘ Mediaș și la Atletic Club Mica Romă Blaj. Alexandra a dominat categoric proba de cros și s-a clasat pe prima poziție a competiției, cu un timp de 13 minute, 29 de secunde și 28 de sutimi, la aproape un minut in fața ocupantei poziției secunde. Prin acest rezultat Alexandra Hudea a devenit campioană națională la cros.
La masculin au luat startul doi elevi ai clasei a X-a Instructor Sportiv, respectiv Ianis Todoran și Ciprian Varga. Aceștia au concurat la proba de 6000 de metri și au incheiat cursa in primele 9 locuri ale competiției de cros. De asemenea lor li se adaugă și Daniel Hanzi din clasa a X-a Științele Naturii, cei trei atleți obținând medalia de bronz la concursul pe echipe.
„Ne bucurăm din plin pentru titlul de campioană națională obținut de Alexandra Hudea, ne bucurăm și pentru rezultatele băieților și le dorim atât elevilor noștri cât și antrenorilor acestora vacanță plăcută și sărbători pascale liniștite.”, transmit reprezentanții unității de învățământ.
Etichete:

Recomandam sa citesti si