fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Încă şase automate de parcare vor fi instalate în Sibiu

Serviciul de Administrare a Domeniului Public şi Privat va instala în luna noiembrie alte şase automate de parcare în zone din centrul Sibiului.

Noile aparate vor fi instalate pe strada Pompeiu Onofreiu (în zona Parcului Tineretului), două aparate pe bulevardul Corneliu Coposu (în parcările de sub zidul Cetăţii), pe strada Avram Iancu, pe strada Alexandru Odobescu la intersecţia cu strada Centumvirilor şi pe strada Tribunei (între strada Mitropoliei şi strada Bastionului). Contractul de achiziţie pentru aceste şase automate a avut o valoare de 131.106 lei (fără TVA) şi include montarea acestora. Alimentarea cu electricitate va fi asigurată de serviciul public amintit.

Cele 30 de automate instalate în oraş la începutul lunii august funcţionează foarte bine, totalul încasărilor înregistrate în aceste două luni ridicându-se la 72.465 de lei. Majoritatea plăţilor, peste 71.000 de lei, au fost efectuate cu bancnote sau monede, dar aproape 1.000 de lei au fost plătiţi şi cu ajutorul cardului bancar, această metodă fiind cea mai simplă şi sigură, nefiind înregistrate în aceste două luni de funcţionare probleme tehnice la plata cu cardul. Cele mai mari sume încasate s-au colectat de la automatele de parcare de la piaţa agro-alimentară Cibin, din Piaţa Teatrului şi de la cel din faţa hotelului Continental Forum. De asemenea, automatele de parcare din parcările zonale fac obiectul unui proiect în desfăşurare care prevede instalarea unor noi cititoare de bancnote şi a unor noi feţe, urmând să fie recondiţionată şi carcasa întregului aparat. Cele două automate din Piaţa Mică au fost deja modificate. Cititoarele instalate sunt de generaţie mai nouă şi vor asigura astfel condiţii tehnice mai bune. Dacă acestea îşi dovedesc eficienţa, în următoarea perioadă se vor opera modificările şi în cazul automatelor din parcarea de pe Cazarma 90.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si