fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sibiu

Încă cinci străzi din Sibiu intră în reparații

Primăria Sibiu continuă lucrările de reparare a străzilor. Se realizează atât covoare asfaltice noi, cât și reparații punctuale ale zonelor cu gropi și ale trotuarelor.

Din luna aprilie, până acum, SC Terra Building SRL Sibiu a finalizat reparații ample pe 11 străzi din Sibiu: Justiției, Calea Cisnădiei (între str. N. Iorga și str. Gh. Dima), Lucian Blaga, Diaconu Coressi, Șerbota, Gheorghe Țițeica, Galileo Galilei, Lirei, Garibaldi, Cernei și Călțun.

Pe toate aceste străzi s-a înlocuit stratul asfaltic de uzură, pe străzile Șerbota și Cernei s-au refăcut și trotuarele în întregime, iar pe străzile Diaconu Coressi, Gheorghe Țițeica, Galileo Galilei și Călțun s-au refăcut porțiunile degradate ale trotuarelor.

De săptămâna viitoare, se va interveni etapizat, în următoarele zone:

– Pe Calea Turnișorului se va reface complet stratul de uzură. Lucrările se vor desfășura noaptea, între orele 22.00 și 06.00, fără să necesite închideri de trafic, ci doar devieri temporare și pe tronsoane scurte.

Pe străzile Târgu Fânului, Argeșului și Vasile Alecsandri se vor reface trotuarele.

– În cartierul Reșița 2, în zona noilor locuințe ANL, se va interveni pentru amenajarea trotuarelor și a unor spații de parcare.

– Pe strada Luptei se vor efectua, în perioada 19 iunie – 3 iulie, lucrări de remediere pe carosabil, strada fiind reparată în cadrul contractului de modernizare a cartierului Hipodrom și aflându-se încă în garanție.

Etichete:

Recomandam sa citesti si