fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

În ultimele 24 de ore polițiștii sibieni au pus în aplicare trei mandate de executare a pedepsei închisorii

Reținut și cercetat penal pentru amenințare și nerespectarea unei hotărâri judecătorești

În cursul zilei de 17 februarie a.c., polițiștii sibieni au pus în aplicare trei mandate de executare a pedepsei închisorii, emise de diferite instanțe din afara județului Sibiu.

Astfel, în localitatea Poplaca, a fost depistat un maramureșean în vârstă de 32 de ani, pe numele căruia Judecătoria Baia Mare a emis mandat de executare a unei pedepse de 110 zile de închisoare pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

La domiciliu, în localitatea Șelimbăr, a fost depistat un bărbat în vârstă de 30 de ani, pe numele căruia Judecătoria Brezoi a emis mandat de executare a pedepsei de 2 ani și 6 luni de închisoare după ce sibianul a fost găsit vinovat de săvârșirea  infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și violare de domiciliu.

Un al treilea bărbat, în vârstă de 33 de ani, din județul Argeș, a fost depistat pe raza municipiului Sibiu. Pe numele său, Judecătoria Câmpulung a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și furt calificat.

Cele trei persoane au fost încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si