fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Medias

În prag de campanie electorală, primarul Mediașului ”premiază” octogenarii cu câte 500 de lei

Primarul Gheorghe Roman și-a asigurat, astăzi, dintr-un foc, votul a 187 de pensionari din Mediaș și Ighișu Nou. Și, cel mai probabil, și votul familiilor lor.

Cei 187 de medieșeni, aflați pe lista celor care au împlinit sau vor împlini în prima jumătate a acestui an 80 de ani, au fost premiați cu câte 500 de lei. Au primit, pe lângă bani, și diplome aniversare.

Gheorghe Roman candidează la un nou mandat de primar al Mediașului, iar ceremonia organizată în sala mare de ședințe a Primăriei a fost un prilej perfect pentru o promovare electorală care nu l-a costat nimic. Cei 93.500 de lei au fost alocați din bugetul local, din bani publici.

”Mita electorală” mascată în ”suport și sprijin, în vederea creșterii calității vieții” este perfect legală, fiind reglementată de Hotărârea Consiliului Local nr. 371/20.12.2023. Astfel, consilierii locali au aprobat ”acordarea de suport şi sprijin persoanelor vârstnice, cu domiciliul în Muncipiul Mediaş şi Satul aparţinător Ighişu Nou, care pe parcursul anului 2024 vor împlini vârsta de 80 de ani de viaţă, în sumă de 500 lei/persoană”. Banii provin din ”bugetul Direcţiei de Asistenţă Socială pentru anul 2024, capitolul 68.02 – ajutoare sociale”, după cum se arată în HCL nr. 371/20.12.2023.

„În fiecare an, municipalitatea premiază atât persoanele care au împlinit frumoasa vârstă de 80 de ani, cât și cuplurile care aniversează 50 de ani de la căsătorie. Am primit astăzi la Primăria Municipiului Mediaș foarte mulți medieșeni care au împlinit sau urmează să împlinească frumoasa vârstă de 80 de ani. Le-am mulțumit tuturor pentru tot ceea ce au făcut pentru Mediaș și în același timp le-am urat un sincer la mulți ani, să aibă parte de bucurii și de cât mai multe împliniri, alături de cei dragi“, a transmis, astăzi, primarul Gheorghe Roman, într-un comunicat de presă.

În prag de campanie electorală, primarul Mediașului ”premiază” octogenarii cu câte 500 de lei În prag de campanie electorală, primarul Mediașului ”premiază” octogenarii cu câte 500 de lei În prag de campanie electorală, primarul Mediașului ”premiază” octogenarii cu câte 500 de lei

Etichete:

Recomandam sa citesti si