fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Judet

În dezbatere publică: Regulament pentru practicarea sporturilor off-road pe teritoriul comunei Sadu

O competiție renumită de hard enduro va aduce, în luna iulie, la Sibiu, practicanți de sporturi cu motociclete din toate colțurile lumii.

Primăria Sadu „pregătește terenul” și lansează în dezbatere publică un regulament special conceput pentru practicanții de sporturi cu motociclete, ATV-uri și mașini off-road pe raza comunei Sadu, județul Sibiu. Regulamentul are ca scop principal protejarea mediului înconjurător, iar adoptarea sa ar aduce beneficii atât comunității locale și iubitorilor de natură și ecoturism, cât și sportivilor, oferind un cadru clar și bine definit pentru ca sporturile extreme să se desfășoare respectând valorile comunității și ecosistemul fragil din zonă.

Dezbaterea publică se desfășoară în perioada 6 – 24 iunie. Textul regulamentului este deja pe site-ul Primăriei Sadu, unde toți cei interesați își pot lăsa comentariile, sugestiile sau părerile accesând link-ul: https://sadu.ro/exprimati-va-opini

Regulamentul vine în întâmpinarea nevoilor reale ale iubitorilor naturii şi asigură că practicarea sporturilor cu motociclete, ATV-uri si mașini off-road nu perturbă activitățile cotidiene ale comunității locale și nu afectează mediul înconjurător. Astfel, contribuie la menținerea armoniei și a echilibrului în zonă, oferind un mediu propice pentru dezvoltarea turismului local.

La sfârșitul lunii mai 2023, Primăria Sadu a lansat în mediul online campania de conștientizare Casa Noastră – Experiența Ta, care promovează practicarea responsabilă a sporturilor extreme în zonă, punând accent pe protejarea ecosistemului, pentru ca următoarele generații să se poată bucura în continuare de frumusețea naturii.

Etichete:

Recomandam sa citesti si