fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Iluminatul public pe străzile Măsarilor, Târgu Vinului şi Târgu Peştelui va fi modernizat

Municipalitatea continuă reconfigurarea Oraşului de Jos. În prezent sunt în lucru străzile Faurului şi Ocnei şi urmează să înceapă lucrările şi pe strada Turnului. Pentru lucrările de pe strada 9 Mai se parcurg în prezent procedurile de achiziţie. 

Primăria a inclus pe lista de investiţii modernizarea iluminatului public pe străzile Măsarilor, Târgu Vinului şi Târgu Peştelui pentru a continua modernizarea zonei.
Procedura de achiziţie pentru iluminatul public pe strada Măsarilor a fost câştigată de firma SC Dragomir Electro Del SRL, preţul stabilit prin contract pentru execuţia lucrărilor fiind de 83.027,16 lei, TVA inclus. Contractul pentru modernizarea iluminatului public pe strada Târgu Peştelui a fost semnat cu SC Energo Star SRL, având o valoare de 51.356,19 lei, cu TVA inclus. Pentru modernizarea iluminatului public pe strada Târgu Vinului municipalitatea va plăti suma de 34.739,68 lei (TVA inclus) către firma SC Electro-Con Impex SRL.
Pe străzile Măsarilor şi Târgu Vinului se lucrează săptămâna aceasta la montarea stâlpilor de iluminat public, iar în următoarele zile se vor monta stâlpii pe strada Târgu Peştelui. Stâlpii folosiţi în aceste trei locaţii sunt de acelaşi tip cu cei din centrul istoric, respectând astfel specificul zonei. Lucrările de pe străzile Târgu Vinului şi Târgu Peştelui au termen de execuţie două luni, iar cele de pe strada Măsarilor vor fi încheiate în termen de 1 lună.

Etichete: