fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Iliuță de la Jina a “furat” și inima juriului concursului “Muzica ne poate uni”

În vreme de pandemie, cele mai multe activități, nu s-au oprit, ci s-au mutat online. Astfel, s-a organizat și Concursul Online Internațional de Interpretare Vocală și Instrumentală „Muzica ne poate uni” la care au luat parte 1100 de concurenţi la interpretare vocală şi 285 de concurenţi la interpretare instrumentală. Iliuță de la Jina a cucerit juriul datorită talentului său la saxofon.

Iliuță de la Jina a "furat" și inima juriului concursului "Muzica ne poate uni"

Talentatul instrumentist Ilie Adrian Beschiu a reușit să “fure” inima juratei Diana Alexandra Stoian, obținând premiul I la Secțiunea Muzică Instrumentală, Categoria Amatori- Populară.

Concursul Internațional Online „Muzica ne poate uni”, organizat de corul Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr” Pecica, județul Arad, dirijat de profesorul Alexandru Zaharia a beneficiat de aproape 300 de participanți la secțiunea Interpretare instrumentală.

„Le transmit copiilor să caute în permanență să evolueze – și cei care simt deziluzii sau dezamăgiri în procesul acesta de creștere, dar și cei care obțin rezultate mari…Dorința de a ne întâlni și de a ne pune cap la cap ideile, de a suprapune voci și de a crea armonie și polifonie este dată de puterea muzicii, care într-adevăr ne poate uni ”, potrivit lui Cezar Verlan, dirijor secund al Corului Madrigal, dirijor și formator al Programului Național Cantus Mundi și președintele juriului la Interpretare instrumentală.

Iliuță de la Jina concurează în această perioadă la festivalurile Vis Muzical și Danubius, dar de această dată le arată ce frumos răsună sopranina sa, chiar dacă totul se desfășoară în online.

 

Etichete: