fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Cultură

Iliuță de la Jina a cucerit publicul și juriul Festivalului Fii Star în ȚaraTa

Iliuță de la Jina a demonstrat că este un star al României, cucerind juriul Festivalului Fii Star în Țara Ta. Iliuță Beschiu a impresionat publicul prin talentul său la sopranină, reușind să obțină Trofeul Magic Star, videoclipul melodiei sale fiind apreciat cu 10.677 puncte. De asemenea, tânărul cu ajutorul sopraninei sale a obținut 10 pe linie în cadrul secțiunii muzică instrumentală. Melodia interpretată de Iliuta este o doină din repertoriul lui Dumitru Dobrican. Videoclipul a fost realizat în perioada Crăciunului, la spectacolul organizat de Asociația Jinarilor de Pretutindeni, la Căminul Cultural din Jina.

Beschiu Ilie

14Beschiu Ilie Adrian,12 ani, cls a-5-a. Din Jina Jud Sibiu. Studiază cu prof. Adrian Grecu de la Sc. Populară de arte și meseri ,, Ilie Mincu” din SibiuCele mai apreciate cântece se vor califica în cursa Trofeului,,FII STAR ÎN TARA TA,, 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆Pe lângă aprecierile videoclipului cu un Like, distribuire si comentarii se vor examina si de un juriu competent al muzicii!!(profesori, cântăreți,compozitori)Decernarea premiilor se va face gratis de fondatorul acestui proiect!!

Publicată de Fii star în ţara ta pagină de promovare evenimente și artiști în devenire pe Duminică, 22 martie 2020

„Pentru Iliuță concursul a reprezentat o nouă experiență, acesta desfășurându-se într-un alt mod decât cele la care a mai participat. Este foarte fericit că a reușit să impresioneze juriul, chiar dacă nu a fost prezent în fața lor, Iliută, fiind notat cu nota 10 de fiecare membru al juriului. Dacă concursul s-ar fi desfășurat în condiții normale, premiile ar fi constat și în bani, însă acum nu avem informații în acest sens. Videoclipul a acumulat 10.677 de puncte din partea publicului, acestea constând în like-uri, comentarii și distribuiri. În principiu se aștepta să primească aceste aprecieri din partea oamenilor care îl ascultă și îl susțin.”, a spus pentru star sibian, Vasile Beschiu, tatăl tânărului talentat.

Cea de-a VII-a ediție a concursului trebuia să aibă loc în perioada 10-14 aprilie în orașul Vulcan, din județul Hunedoara. Din cauza coronavirusului, organizatorii au decis ca evenimentul să se desfășoare între 22 martie- 2 aprilie prin intermediul rețelelor de socializare. Astfel, fiecare participant dintre cei 253 a trebuit să încarce un videoclip pe Facebook reprezentativ secțiunii pentru care concurau. În criterile de jurizare s-a ținut cont de abilitățile și talentul concurentului, dar și de celebritatea acestuia în rândul internauților (mai exact de numărul de like-uri, distribuii și comentarii)

„Iliuță de la Jina este un băiat foarte talentat. L-am observat când s-a înscris la una dintre edițiile organizate la mine în zonă. Am intrat pe profilul său și l-am analizat și îmi place foarte mult de el. Felicitări!”, a spus pentru site-ul nostru, Cătălin Țugulea, fondatorul proiectului Fii Star în Țara Ta.

Iliuță de la Jina a cucerit publicul și juriul Festivalului Fii Star în ȚaraTa

Festivalul se desfășoară la nivel național și internațional și are ca obiectiv selecția şi promovarea tinerelor talente în domeniul interpretării muzicii vocale,dansului,teatrului, promovarea actului artistic de calitate, stimularea spiritului de competiţie, a comunicării si a fair play ului intre participanti.

Iliuță de la Jina a cucerit publicul și juriul Festivalului Fii Star în ȚaraTa

 

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si

2 Comments

  1. "Suedezu" 04/04/2020

    Go Iliuta go !
    FELICITARI din Scandinavia !

  2. Pavel Moș 27/04/2020

    Superb! Felicitări și mult succes în continuare!