fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica Uncategorized

Ilieşiu către colegii din PNL: “miracolul la care speram ieri a devenit azi realitate”

Zilele trecute, senatorul de Sibiu, Sorin Ilieşiu, a adresat o scrisoare deschisă tuturor foştilor colegi de partid prin care propunea organizarea urgentă a unui congres extraordinar al Partidului Naţional Liberal care să decidă, prin vot secret, fuziunea acestuia cu Partidul Reformator Liberal, participarea liberalilor la alegerile europarlamentare pe liste comune în cadrul Uniunii Social Liberale, desemnarea pentru funcţia de candidat al USL la Preşedinţia României a Domnului Călin Popescu Tăriceanu. Iată conţinutul scrisorii:

  -27 Februarie 2014: o zi realmente istorică – 

 

Scrisoare deschisă către membrii Partidului Naţional Liberal

 

 

Dragi prieteni,

 

Miracolul la care speram ieri a devenit azi realitate prin înfiinţarea Partidului Reformator Liberal condus de cel care este simbolul adevăratului liberalism în România contemporană – Domnul Călin Popescu Tăriceanu, cel care a fost Prim-Ministru al României în perioada de maximă bunăstare a românilor din ultimii 70 de ani.

Înfiinţarea Partidului Reformator Liberal înseamnă renaşterea Uniunii Social Liberale şi a Guvernului USL datorită căruia România – supranumită azi noul tigru al Europei” – a devenit ţara cu cea mai mare creştere economică din întreaga Uniune Europeană. Evident, marele merit este al Primului-Ministru al Guvernului USL – Domnul Victor Ponta.

Dragi prieteni liberali care, din diferite motive, nu vă veţi putea înscrie în Partidul Reformator Liberal:

Vă propun organizarea urgentă a unui congres extraordinar al Partidului Naţional Liberal care să decidă, prin vot secret, fuziunea acestuia cu Partidul Reformator Liberal, participarea liberalilor la alegerile europarlamentare pe liste comune în cadrul Uniunii Social Liberale, desemnarea pentru funcţia de candidat al USL la Preşedinţia României a Domnului Călin Popescu Tăriceanu.

Aseară, viitorul Preşedinte al României şi-a descris astfel “proiectul de unitate naţională a românilor în jurul unui obiectiv”:  “Vreau şi sper să apuc să văd România a şaptea putere economică a Europei, un vis care este perfect realizabil, dar în jurul căruia trebuie să ne unim cu toţi forţele, un proiect de unitate naţională, un proiect de ambiţie, pentru că nu am face decât să punem în acord potenţialul României, în termen de suprafaţă geografică, de populaţie, cu ceea ce ar însemna proba capacităţilor noastre în termeni de performanţă economică”.

Cu un asemenea proiect naţional şi cu un Prim-Ministru care şi-a dovedit nu numai buna-credinţă dar şi competenţa, tandemul “Tăriceanu-Preşedinte şi Ponta-Premier”va conduce cu certitudine România în fruntea Europei şi va aduce poporului nostru pacea, liniştea şi bunăstarea mult aşteptată!

Să fim uniţi spre binele României şi al naţiunii române!

Doamne ajută!

 

Cu încredere,

Sorin Ilieşiu – senator de Sibiu

 

27 Februarie 2014 – o zi realmente istorică

Etichete:

Recomandam sa citesti si

5 Comments

 1. taricescu 28/02/2014

  A mai scapat Antonescu de un descreierat, pacat ca nu a scapat si Sibiul de el.

 2. @taricescu 28/02/2014

  Mai bine, ai face sa citesti mai intai cine e Iliesiu si sa privesti activitatea acestuia in Parlament si apoi sa faci “apele tulburi” RUSINE!!!

 3. PUTIN 28/02/2014

  Si uite asa liberalii ajung sub 15%, acolo unde le este locul.Vivat! Vinci!…..

 4. grecu 28/02/2014

  Iliesiu este posibilul ministru in Guvernul Ponta despre care vorbeste Taricelu?

 5. terbe 01/03/2014

  Cine la adus pe asta la Sibiu sa si-l duca acasa!