fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Tursib sărbătorește Ziua Copilului într-un mod inedit

Traseele Tursib 16, 113 și 116, afectate de lucrări la reţeaua de canalizare

Autobuzele Tursib vor circula pe 1 iunie conform orarului din zilele de Sâmbătă. Tursib a pregătit pentru cei mai mici dintre călătorii lor un concurs cu ocazia Zilei Copilului.

Toţi copiii cu vârsta cuprinsă între 3 şi 14 ani, sunt invitaţi în perioada 15 mai- 1 iunie 2020, să intre pe site-ul www.tursib.ro şi să completeze (dacă este cazul ajutaţi de către un adult), chestionarul aferent  grupei lor de vârstă. Fiecare copil poate să completeze chestionarul doar o singură dată.  Înscrierea unui copil de mai multe ori, duce la descalificarea acestuia din concurs.

Prin completarea corectă şi integrală a chestionarului aferent vârstei copilului, acesta este înscris automat pe lista pentru tragerea la sorţi. Aceasta va fi organizată în data de 2 iunie, pentru fiecare categorie de vârstă în parte. Se va acorda câte un premiu la fiecare categorie, după cum urmează:

Categoria de vârstă 3-6 ani – o bicicletă

Categoria de vârstă 7-10 ani  – o trotinetă electrică

Categoria de vârstă 11 – 14 ani – un hoverboard

Dorim ca pe această cale să readucem aminte tuturor despre faptul că Tursib organizează un concurs online cu premii pentru toţi copiii, cu ocazia zilei de 1 Iunie, concurs la care vă puteţi înscrie până în data de 1 Iunie inclusiv, prin completarea pe site-ul nostru a unui chestionar. Toţi cei care îl vor completa corect, vor participa automat la tragerea la sorţi care va avea loc în data de 2 iunie 2020 şi vor putea câştiga unul dintre cele trei premii – O bicicletă, o trotinetă electrică, respectiv un hoverboard.
Vă dorim tuturor un 1 Iunie cu soare şi bucurii.

Etichete:

Recomandam sa citesti si