fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Hoți la 19 ani. O fată și un băiat reținuți pentru furt calificat

O tânără de 19 ani din Gura Râului a fost reținută de polițiști după ce este bănuită că, în noaptea de 15  spre 16 februarie, ar fi pătruns într-un imobil de pe raza orașului Tălmaciu, pe ușa din spate a locuinței, lăsată descuiată, de unde ar fi sustras suma de 1.300 de lei, 2 telefoane mobile, 2 perechi de butoni, dar și permisul de conducere și cartea de identitate ale persoanei vătămate.

Tânăra a fost reținută 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig cu propunere de aplicare a unei măsuri preventive. În acest caz, cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Tălmaciu în vederea documentării întregii activități infracționale a tinerei.

De asemenea, un tânăr de 19 ani în Vâlcea a fost reținut și el ieri, fiind bănuit că, în perioada  28 – 29 martie, a închiriat trei locuințe cu regim hotelier, situate în municipiul Sibiu și în localitatea Șelimbăr, de unde ar fi sustras cinci televizoare în valoare de aproximativ 5.400 de lei. Polițiștii spun că patru dintre televizoarele sustrase au fost recuperate pe raza municipiului Piteși, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Pitești, I.P.J. Argeș, și al celor din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, I.P.J. Alba.

Tânărul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță și urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea a trei infracțiuni de furt calificat. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu.

Etichete:

Recomandam sa citesti si