fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate ANUNŢ

Hornbach aduce peste 4.000 de peşti din 150 de specii în noul magazin din Sibiu

Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, va aduce în noul magazin din Sibiu, ce urmează a fi inaugurat în această lună, peste 4.000 de peşti din 150 de specii.

În plus, noua locaţie va fi amenajată cu peste 30 de acvarii ce însumează peste 18.000 de litri de apă şi oferă clienţilor nu doar o varietate de peşti, ci şi de plante sau accesorii. „Ne-am dorit să oferim şi sibienilor iubitori de animale aceeaşi experienţă din toate magazinele Hornbach şi, astfel, am amenajat o zonă specială de Acvaristică şi ZOO pe o suprafaţă de 530 metri pătraţi. De altfel, magazinele noastre sunt singurele din segmentul pe care activăm, cel de bricolaj, ce oferă o gamă variată de astfel de produse, având standarde ridicate în acest sens”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România. Potrivit afirmaţiilor sale, zona de Acvaristică este amenajată cu peste 30 de acvarii care însumează peste 18.000 de litri de apă şi în care, permanent, se vor afla peste 4.000 de peşti. Parte a 150 de specii diferite, aceştia sunt ideali atât pentru acvarii mici, cât şi pentru acvarii de mari dimensiuni. Astfel, clienţii Hornbach vor putea cumpăra de la peşti de dimensiuni foarte mici, de 1,5 – 2 cm, cum sunt cei din specia Paracheirodon Innesi Neon, până la peşti foarte mari, de 22 cm, precum cei aparţinând speciei Koi din Japonia. Mai mult decât atât, în zona de Acvaristică din noul magazin din Sibiu pot fi găsite şi broscuţe, raci sau melci.

În afară de acestea, în magazin clienţii pasionaţi de acvaristică pot găsi şi acvarii pentru plante şi animale acvatice de dimensiuni diverse, care pornesc de la 12 litri şi pot ajunge până la 240 litri. Mai mult chiar, aceştia au posibilitatea de a comanda şi acvarii pe dimensiuni speciale, perfect adaptate nevoilor lor. Sortimentul magazinului Hornbach din Sibiu pe segmentul de Acvaristică este completat şi de peste 300 de produse de hrană şi medicamente pentru peşti, mai mult de 200 de specii de plante acvatice, inclusiv plante de iaz, cât şi de accesorii şi decoraţiuni pentru acvarii, precum folii autocolante, pietre, roci, rădăcini decorative, obiecte de fundal şi decorative. În total, clienţii vor putea alege din 1.500 de produse aflate pe stoc în zona de acvaristică şi alte câteva zeci disponibile prin comandă specială.

Etichete:

Recomandam sa citesti si