fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

MATERIAL ELECTORAL Medias

Horațiu Potra: ”Un Mediaș Măreț înseamnă locuri de muncă și prosperitate pentru cetățeni”

”Voi construi Un Mediaș Măreț cu oameni și pentru oameni. Măreția unui oraș e dată de comunitatea care îi dă viață. O comunitate puternică se clădește prin încredere, muncă asiduă și solidaritate. Fiecare cetățean al Mediașului este important și fiecare membru al comunității noastre contribuie la bunăstarea tuturor.

Ca primar al municipiului Mediaș, sunt dator să asigur fiecărui cetățean posibilitatea de a trăi decent și șansa de a prospera. Unul dintre obiectivele mele primordiale este crearea de noi locuri de muncă bine plătite pentru toți cetățenii, indiferent de pregătirea lor profesională. Voi aduce investitori străini la Mediaș nu doar din ramura industrială, ci și a serviciilor. Dezvoltarea și modernizarea infrastructurii, acordarea de facilități logistice și financiare companiilor care vor veni la Mediaș sunt doar câteva componente ale strategiei noastre de atragere de noi investitori.

Nu vom miza doar pe companii străine, ci vom crea condiții optime pentru societățile comerciale autohtone, în special pentru cele din Mediaș. Toate investițiile pe care le va face Primăria vor fi implementate prin intermediul companiilor locale, fie că este vorba despre construcții, modernizări, amenajări stradale sau achiziții.

Voi încuraja fiecare producător local, indiferent de domeniul în care activează și de dimensiunea afacerii sale. Consider că fiecare joacă un rol impotant în comunitate. O frizerie de cartier, care oferă servicii la prețuri decente, o patiserie care le îndulcește zilele vecinilor, o cafenea sau o tonetă cu înghețată sunt la fel de importante ca un service auto, un boutique sau un magazin IT. În primul rând pentru că oferă locuri de muncă, asigurând familiilor resurse financiare, dar și pentru că taxele și impozitele plătite intră în bugetul local al Mediașului.

Vom crea condiții bune pentru producătorii agricoli și meșteșugarii autohtoni și pentru cei din localitățile limitrofe, astfel încât să-și vândă produsele ”la prima mână”, în Piața agroalimentară a orașului. Rolul lor în comunitate este extrem de important.

Modernizarea orașului și valorizarea moștenirii istorice extraordinare pe care o avem va transforma Mediașul într-un punct de atracție turistică. Acest lucru înseamnă nu doar bunăstare pentru hoteluri, restaurante și pensiuni, ci și oportunitatea deschhiderii de noi afaceri în domeniul comerțului și al serviciilor.

Strategia noastră este pe termen mediu și lung. Sigur că bugetul local nu permite atâtea investiții, dar vom accesa fonduri europene prin proiecte în fiecare domeniu”, explică Horațiu Potra strategia sa de dezvoltare a municipiului Mediaș.

Candidat al Partidului Patrioților la funcția de primar al Mediașului, Horațiu Potra este omul în care medieșenii își pun toată încrederea. Fost luptător în Legiunea Străină, comandant al gărzilor de corp ale mai multor șefi de stat din Africa, consultant în securitate, licențiat în drept și cu master în securitate internațională, Horațiu Potra are o strategie clară pentru UN MEDIAȘ MĂREȚ.

Partidul Patrioților este al tuturor românilor și vă respectă credința, religia, viața, cultura, obiceiurile, tradițiile, proprietatea, libertatea, dreptul de exprimare și ocrotește familia.

Comandat de Partidul Patrioților – Organizația Județeană Sibiu, COD AEP 21240102