fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Holzstock Festival, în biserica fortificată din Hosman

Ajuns la a VIII-a ediție, festivalul de muzică organizat în cadrul bisericii fortificate din Hosman, Holzstock Festival, se va desfășura între12 și14 august 2022.

Vecinătatea bisericii-cetate din Hosman, dar și priveliștea extraordinară spre Munții Făgăraș oferă un cadru unic pentru desfășurarea acestui festival. În cele două zile de festival, participanții, fie ei localnici, sibieni sau veniți din orice parte a lumii, se bucură împreună de muzică, ateliere de lucru/creație, discuții și cântece la foc de tabără, dar și de posibilitatea de a face mici drumeții în zona satului Hosman. Organizatorii au pregătit o zonă de camping pentru corturi între zidurile Bisericii Fortificate și o zonă de campare pentru Van-uri.
Vor cânta, la ediția din acest an, următoarele formații: Argatu’ și Moș Martin, Basska, Wildchild, Fittonia, The Mono Jacks, Orkid, Gunshee, Coven Clash.

Copiii cu vârsta până în 14 ani, dovedită de un act de identitate, beneficiază de intrare liberă în festival și camping, doar însoțiți de către un adult, în baza unei brățări speciale care se va elibera de către Organizator, la punctul de check in.

Evenimentul reprezintă o importantă sursă de venit pentru administrarea și întreținerea ansamblului bisericii fortificate.

Etichete:

Recomandam sa citesti si