fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Medias

Holograf și Ioana Ignat la Sărbătoarea Mediașului

Holograf și Ioana Ignat la Sărbătoarea MediașuluiÎn acest sfârșit de săptămână, municipiul de pe Târnava Mare îmbracă din nou haine de sărbătoare, toți medieșenii fiind invitați să ia parte la activitățile pregătite de către municipalitate.

Atât sâmbătă, cât și duminică, în Piața Corneliu Coposu va fi amenajată o zonă dedicată „Regiunii Gastronomice Europene Sibiu 2019“, iar bucătari din întregul județ vor găti pentru toți cei prezenți.

Programul artistic de sâmbătă, 1 iunie, va începe la ora 18:00, pe scenă fiind prezenți Costel Popa, Dan Filuț Tabără, Emilia Muntean, Ansamblul Purtata, dar și formațiile Moto și Dinamic.

Duminică, 2 iunie, programul artistic din Piața Corneliu Coposu va începe la ora 16:00, avându-i ca protagoniști pe Ciprian și Mihaela Istrate, Simi Deac și Geanina Buzan, Dinu Iancu Sălăjan și Laura Lavric.

De asemenea, o surpriză extrem de plăcută va fi prezența pe scena din fața Primăriei a Ansamblului „Cindrelul – Junii Sibiului“, cu soliștii Robert Târnăveanu, Alina Bica, Nelu Albu și Adrian Neamțu.

Medieșenii prezenți în Piața Corneliu Coposu vor încheia seara de duminică în compania Ioanei Ignat și a binecunoscutei formații Holograf.

De asemenea, în data de 2 iunie 2019, o componentă importantă a Sărbătorii Mediașului o vor avea și comunicările științifice, lansările de carte, evenimentele dedicate savantului Hermann Oberth și lansarea Sibcoin Mediaș, toate acestea desfășurându-se în Sala de Ședințe „Daniel Thellmann“ a Primăriei Mediaș, cu începere de la ora 16:00.

Etichete:

Recomandam sa citesti si