fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Judet Sport

Helmuth Duckadam – întâlnire cu fanii la Avrig

Duckadam s-a întâlnit cu fanii săi şi ai clubului Steaua la sala de sport a Liceului Teoretic “Gheorghe Lazăr” din Avrig la invitaţia primarului oraşului, Arnold Klingeis.

“Credeam că am venit pregătit cât de cât bine, dar se pare că cele 170-180 de poze, câte am adus pentru autografe, nu au ajuns, aşa că, la următoarea întâlnire, o să fiu mai bine pregătit. Mă bucur să văd atâția tineri fotbaliști și viitori fotbaliști, sper eu. Sper să auzim peste ani de zile de unele dintre numele dumneavoastră, care să facă cinste fotbalului din Avrig, cât și fotbalului românesc, Şi, promit că. ȋn limita timpului, atunci când veți organiza un eveniment sau veți avea un meci important o să vin să fiu alături de voi. Vă mulțumesc că ați venit ȋntr-un număr atât de mare să mă vedeți”, a spus Helmuth Duckadam.

“Sunt onorat să fiu alături de tine astăzi, aici, alături de avrigenii care au venit să te vadă, să aibă parte de câteva momente alături de idolul lor care a dus  România acolo unde a fost poziţionată, prin tot ceea ce ai făcut tu. Eroul din Sevilla, alături de noi, te aşteptăm să promovăm sportul, să promovăm tineretul, aici în Avrig. Viitorul este echipa care promovează fotbalul, care promovează sportul. Sperăm de aici, cum ai spus şi tu, să auzim de nume mari din sportul românesc”, a spus Arnold Klingeis.

Etichete:

Recomandam sa citesti si