fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Hashtag-ul #responsabilitate al CJ Sibiu produce efecte: societatea de Drumuri face economii și protejează resursele

SC Drumuri si Poduri SA , companie a Consiliului Judetean Sibiu, a facut publice intr-o postare pe facebook cateva dintre masurile pe care le-a luat sau le are in vedere in scopul reducerii consumurilor si, totodata  , a valorii facturilor. Directorul general  al firmei sustine, insa, ca nu doar costurile sunt motivul pentru care societatea a initiat aceste demersuri sau altele de pana acum.

“Presedinta Consiliului Judetean a impus inca de acum cativa ani o mai atenta raportare la resurse, iar preocuparea sa avea atunci in vedere ratiuni de protectie a mediului. Ne-am asumat impreuna aceasta grija, asadar astazi urmarim reducerea consumurilor,dar  nu doar din cauza costurilor. Ne preocupa impactul pe care il are activitatea noastra asupra mediului”- sustine Mihai Lisan , directorul general al SC Drumuri si Poduri SA. 

Potrivit lui Lisan societatea pe care o conduce a avut in vedere componenta de protectie a mediului  in toate demersurile sale recente. 

“Folosim toate mijloacele la indemana. Bunaoara, folosim Programul Rabla , iar in cazul autoturismelor nu mai cumparam diesel.   La sediul central am inceput inlocuirea corpurilor de iluminat incandescente precum si pe cele depasite si vom continua in caldirile tuturor sectiilor noastre din judet”- spune Lisan.

Societatea de Drumuri monitorizeaza   continuu consumurile , respecta perioadele de comunicare a indexurilor si verifica in detaliu  regularizarile comunicate de furnizori . In plus, in toate cladirile sale,  termostatele digitale  au fost setate la  temperatura optima rezultata din coroborarea  informatiilor referitoare la confortul salariatilor, capacitatea centralelor si caracteristicile constructiilor.

“Facem eforturi de  comasare a productiei de materiale si materii prime pentru un consum eficient, lucru posibil in functie de lucrarile noastre si  de termenele asumate . In plus, urmarim cataloagele de finantare pentru societati comerciale in scopul accesarii de fonduri europene”- afirma Mihai Lisan.

Hashtag-ul #responsabilitate al CJ Sibiu produce efecte: societatea de Drumuri face economii și protejează resursele

Hashtag-ul #responsabilitate al CJ Sibiu produce efecte: societatea de Drumuri face economii și protejează resursele

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si