fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Halta Podu Olt: Un bărbat lovit de tren a ajuns în stare gravă la spital

Un bărbat s-a aflat la un pas de tragedie după ce a căzut accidental pe linia de cale ferată și a fost lovit de tren. Totul s-a petrecut la Halta Podu Olt. Bărbatul de aproximativ 51 de ani a căzut pe linie, iar trenul care circula pe ruta Craiova – Sibiu l-a accidentat retezându-i unul dintre picioare.

La fața locului a ajuns un Echipaj Smurd de terapie intensivă mobilă al ISU Sibiu, un echipaj de descarcerare și echipaj SAJ.

„Echipajele au intervenit pe peronul de la Halta Podu Olt, pentru descarcerarea, acordarea asistenței medicale și transportarea la Spitalul Județean Sibiu a unui bărbat, 50-55 ani, tăiat de tren la un membru inferior, în stare de inconștiență, intubat”, transmit reprezentanții ISU Sibiu.
Bărbatul a fost predat de către echipajul Smurd la Spitalul Județean Sibiu, în stare de inconștiență indusă, stabil, intubat.

Politistii Biroului Judetean Politie Transporturi efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă urmând a se stabili identitatea bărbatului și circumstantele producerii acestui incident.
Traficul feroviar nu a fost afectat.

Etichete:

Recomandam sa citesti si