fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sănătate

Golcea Dorin s-a alăturat personalului medical SCJU Sibiu

Laboratorul de angiografie coronariană și cateterism cardiac din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu are, începând din această lună, un nou membru: Dr Golcea Dorin C. medic specialist cardiologie, cu competență (certificare europeană) în cardiologie intervențională;
Dr. Golcea este un profesionist desăvărșit, care, după o carieră construită timp de 17 ani în spitalele din Germania, unde a acumulat un bagaj impresionant de cunoștințe, revine în sistemul medical din România, în cadrul SCJU Sibiu, provocare pe care o privește cu entuziasm și încredere!
Cooptarea sa în echipa laboratorului “e legată de necesitatea unui proiect pe plan local dar si regional pentru populația grav atinsă de boli cardiovasculare, fiind vizată dezvoltarea și extinderea serviciilor de cardiologie intervențională”!
ÎI transmitem bun-venit în echipa SCJU Sibiu și dorim mult succes și realizări cu scopul dezvoltării durabile a serviciilor medicale de cardiologie intervențională la Sibiu alături de echipa laboratorului!”, transmit reprezentanții SCJU Sibiu.
Etichete: