fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Judet Sănătate

Gheorghe Tivrea, președintele CS Oraș Tălmaciu, răpus de coronavirus

Gheorghe Tivrea, președintele CS al Orașului Tălmaciu de aproximativ 25 de ani, este unul dintre românii care a răpus de COVID-19. Acesta s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani, după ce timp de două săptămâni a luptat cu acest virus, care i-a ajuns în plămâni și din păcate, victoria a fost de partea coronavirusului.

Prin lui Gheorghe Tivrea au trecut multe generații și datorită clubului administrat de el, orașul Tălmaciu este recunoscut peste tot în lume. Cazacu Călin – campion mondial (u14), Vreavu Alin -campion mondial (u14), darși alți mulți campioni naționali cum ar fi Bălan Ștefan, Mitru Alexandru, Mitru Sorin, Severin Nicoale, Dumitrescu Marius, Aldescu Marius și Peczenic Cristian.

„Datorită acestui om minunat clubul a avut o activitate continuă și în perioadele grele. A fost un foarte bun administrator, care din păcate nu a reușit să își îndeplinească visul de a vedea construcția unei noi arene de popice în Tălmaciu.  S-a stins un Luceafăr de pe pământ pentru a străluci acolo sus în eternitate. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun! Condoleanțe familiei!” este mesajul transmis de reprezentanții clublului care se semnează „Copiii tăi de la popice”

Gheorghe Tivrea va fi înmormântat mâine, ora 11:30, la Bisetica „Sf Nicolae” din Tălmaciu.

Etichete:

Leave a Comment