fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Medias Politica

GHEORGHE ROMAN – DEPUTAT PSD

Deputatul Gheorghe Roman, este de astăzi membru al Organizației PSD Mediaș. Acesta, urmează să fie prezentat luni în cadrul grupului PSD din Parlament, de către senatorul Viorel Arcaș.

În prezenţa preşedintelui organizaţiei judeţene PSD Sibiu, Ioan Cindrea şi a preşedintelui PSD Mediaş, Viorel Arcaş, deputatul Gheorghe Roman a participat la prima conferinţă de presă în calitate de membru PSD Mediaş. ”Ca deputat cred că mi-am făcut datoria față de oamenii care au făcut parte din colegiul în care am activat în funcția de deputat. (…) Pentru medieșeni, la nivel central nu au venit însă acele fonduri de care medieșenii au nevoie. (…) Aș vrea și pe această cale să le mulțumesc medieșenilor care au fost alături de mine la alegerile locale. Dacă un primar poate să se manifeste ca un independent, pentru un parlamentar este mult mai greu, pentru că un parlamentar legiferează, lucrează într-un grup, face parte dintr-o majoritate. Mă simt onorat pentru faptul că am fost primit în PSD și pentru faptul că voi candida pentru acest colegiu. Împreună cu domnul președinte Cindrea, domnul senator Arcaș, am stabilit care sunt proiectele pe care urmeaăz să le stabilim îmn perioada următoare. Cred că aceste proiecte vor face din PSD cel mai puternic partid din zonă”, a declarat Gheorghe Roman.

Ioan Cindrea și-a început declarația cu urarea ”bine ai revenit acasă!”, iar Viorel Arcaș a ținut să-i promită deputatului că nu vor mai vorbi de trecut. ”Nu vom mai vorbi decât de ce vom face împreună, despre ce vom reuși să facem, nu mai are importanță ce s-a întâmplat în celelalte campanii electorale” a comentat Arcaș. Organizația PSD Mediaș a votat pentru revenirea lui Roman în proporție de 100%,  însă au fost și membrii ai organizației care nu s-au prezentat la ședință tocmai pentru că nu au fost de acord cu revenirea acestuia.

Etichete:

Recomandam sa citesti si

1 Comment

  1. ROȘU 08/09/2012

    Roman e curcubeul politic. Păcat că PSD nu a scăpat de aia bătrâni și ramoliți de la Mediaș și nu l-a luat mai repede pe Roman.