fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

George Simion își așteaptă oamenii de AUR la Sibiu! (C.P.)

George Simion, președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), va da startul campaniei de strângere a semnăturilor chiar în fieful președintelui Iohannis.

Astfel, vineri, 1 martie, începând cu ora 11:30, pe Bulevardul Mihai Viteazul (vis a vis de catedrală), sibienii care s-au săturat de actuala guvernare PNL-PSD sunt așteptați să semneze schimbarea adusă de AUR.

Deputatul AUR Sebastian Suciu va fi prezent la eveniment: “Suntem o organizație puternică la Sibiu, care va arăta că schimbarea pe care AUR o aduce va veni și la noi în județ. Puterea noastră stă în numărul mare de membri, simpatizanți și structuri în teritoriu, dar și în dăruirea acestora pentru a aduce mult dorita schimbare politică în România”.

Vrem o Românie suverană și reunită, puternică economic și competitivă, demnă și respectată, în care toți oamenii să poată munci și trăi mulțumiți, bucurându-se în siguranță și pace de roadele muncii lor. Vrem să fim o națiune solidară, sănătoasă și bine educată, așezată pe temelia tradiției și deschisă către viitor, capabilă să-și îndeplinească misiunea istorică într-o lume tot mai complexă și supusă diverselor tipuri de riscuri și amenințări. Vrem o Românie stabilă, care să devină lider economic regional. Noi dăm glas acestor năzuințe legitime și ne îndreptăm toate energia și inteligența pentru realizarea lor”, transmit reprezentanții AUR.

AUR respectă darul suprem al vieţii umane, care cuprinde, potenţial, fericirea individuală şi eternă. Societatea, prin reglementări, trebuie să sprijine protejarea vieţii umane în fiecare etapă a acesteia, începând de la zămislire și până la moartea naturală.

Etichete:

Recomandam sa citesti si