fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Medias Politica

George Petrescu către Viorel Arcaş: “PNL nu are practica PSD, bazată pe minciuni şi şiretlicuri”

Viceprimarul Mediaşului, George Petrescu a dorit să evidenţieze faptul că validarea consilierului local Păltan Radu Dan, este cât se poate de reală. Iată declaraţia acestuia:

Menţionez faptul că validarea domnului Păltan Radu Dan este cât se poate de reală, PNL nu are practica PSD, bazată pe minciuni şi şiretlicuri. Regret faptul că domnul senator Viorel Arcaş are aceleaşi preocupări ca ale preşedintelui său, domnul Victor Ponta, preocupări îndreptate doar spre a dezinforma, spre a concepe conflicte, cu minciuni şi demagogie şi face astfel de declaraţii, în conferinţă de presă, cum că semnătura președintelui organizației judeţene a Partidului Național Liberal, Mircea Cazan, de pe una dintre adresele trimise Primăriei Mediaș, nu ar fi autentică.

Declaraţia domniei sale este un act regretabil. Să vii în faţa cetăţenilor şi să susţii astfel de minciuni reprezintă o sfidare a noastră, a tuturor. Prin toate aceste acţiuni pe care le întreprinde domnul senator PSD Viorel Arcaş, observ că disperarea PSD a ajuns la cote maxime. Domnul senator şi-a luat model de urmat, pe propriul lider Victor Ponta, ce a făcut din starea de conflict şi de minciuni, o stare de normalitate în România.

Etichete:

Recomandam sa citesti si