fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Gemeni, dar născuţi în oraşe diferite!

O femeie în vârstă de 36 de ani din comuna sibiană Brădeni, a adus pe lume doi copii gemeni, la spitale diferite. Femeia a născut primul copil la Spitalul Orășenesc Agnita, iar cel de-al doilea copil, l-a născut la Sibiu.

Femeia se pare că nu se aştepta la cel de-al doilea copil, deoarece la controalele periodice din timpul sarcinii, nu i s-a spus că are gemeni. Astfel că, după prima naştere, medicii de la Spitalul Orăşenesc Agnita au solicitat transferul pacientei la Sibiu, datorită unor complicaţii ce s-au dovedit a fi de fapt încă o naştere.„Naşterea fetiţei a fost urmată de complicaţii, aşa că medicii agniţeni au solicitat transferul ei la spitalul din Sibiu. Sosită aici după câteva ore, femeia a fost dusă de urgenţă în sala de naşteri, unde a mai dat naştere unui băieţel de 2,5 kg, de data aceasta prin cezariană”, a declarat Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Copiii sunt acum în stare stabilă, la secţia de Neonatologie, din Spitalul Judeţean Sibiu, unde sunt ținuți sub supraveghere datorită greutăţii.

„Acum copiii se simt bine, sunt stabili şi sănătoşi, dar mai rămân o perioadă în spital, alături de mamă, care se recuperează şi este în afara oricărui pericol”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, Decebal Todăriţă.

Etichete:

Recomandam sa citesti si

1 Comment

  1. roman 12/08/2012

    Numai la Agnita se putea intampla asa ceva!