fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Medias Sport

Gaziștii vă provoacă la un concurs- miza: tricouri semnate de Ricardo Valente

Gaziștii vă provoacă la un concurs- miza: tricouri semnate de Ricardo Valente

Gaz Metan Mediaș vă provocăm și în această săptămână la CONCURS. În parteneriat cu Joma Romania vă oferă șansa de a câștiga două tricouri ale echipei semnate de către RICARDO VALENTE. Tricourile pot fi personalizate cu numele și numărul vostru favorit.

Tot ce trebuie să faceți, este să răspundeți corect la întrebarea: CARE SUNT CELE 3 LUCRURI PE CARE LE-AR LUA CU EL PE O INSULĂ PUSTIE RICARDO VALENTE și să dați LIKE și SHARE postării. Întrebarea este una venită chiar de la voi pentru jucătorul echipei Gaz Metan Mediaș și a primit răspunsul într-un din episoadele seriei Interviul Altfel, realizat recent și pe care o vor relua începând de săptămâna viitoare.
„Dintre răspunsurile corecte date pe pagina de FACEBOOK vom alege un câștigător prin tragere la sorți. Cel de-al doilea câștigător va fi ales tot prin tragere la sorți, dintre răspunsurile corecte primite pe INSTAGRAM. Concursul se desfășoară până sâmbătă în jurul amiezii, atunci când vom anunța și cei doi câștigători.”, transmit reprezentanții clubului medieșan de fotbal.
Dacă v-a plăcut articolul nostru vă invităm să ne citiți pe starsibian.ro
Etichete:

Recomandam sa citesti si