fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Gaz Metan va debuta în noua ediţie de campionat pe teren propriu în compania nou-promovatei CS Mioveni

Gaz Metan va debuta în noua ediţie de campionat pe teren propriu în compania nou-promovatei CS Mioveni

Liga Profesionistă de Fotbal a găzduit marți Adunarea Generală Extraordinară, la finalul căreia a avut loc și tragerea la sorți a țintarului noul sezon al Ligii întâi.

Gaz Metan va debuta în noua ediţie de campionat pe teren propriu în compania nou-promovatei CS Mioveni, iar apoi va întâlni în deplasare Viitorul. Va urma meciul de pe teren propriu din etapa a 3-a cu FC Argeș şi o deplasare la FCSB în etapa cu numărul 4. În etapa a 5-a, Gaz Metan va juca tot acasă cu FC Botoșani, va urma o deplasare pe terenul Universității Craiova, un meci acasă cu UTA Arad, urmat tot de un joc pe teren propriu cu FC Voluntari.

În etapa a 9-a, gaziștii vor juca pe terenul Rapidului, vor întâlni apoi la Mediaș, Sepsi Sfântu Gheorghe, se vor deplasa pe terenul campioanei CFR Cluj, din nou acasă cu Dinamo și va urma apoi deplasare cu U Craiova 1948. În etapa a 14-a Gaz Metan va întâlni pe teren propriu Academica Clinceni, iar în etapa a 15-a Chindia Târgoviște în deplasare.

Sezonul 2021-2022 va fi cel cu numărul 104 al primului eșalon și al șaptelea de când a fost introdus sistemul play-off/play-out. Campionatul va începe pe 17 iulie 2021 și se va termina pe 21 mai 2022.

Etichete:

Recomandam sa citesti si