fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Gaz Metan U16 a ratat calificarea la turneul semifinal

Gaz Metan U16 a ratat calificarea la turneul semifinal. Formația pregătită de Florin Brătian a fost învinsă cu scorul de 5-2 de Csikszereda Miercurea Ciuc, în ultima etapă a campionatului Ligii Elitelor U16. Gaz Metan a evoluat fără patru titulari după accidentările lui Raul Orlandea, Stan Paulo, Mario Costache și Remus Paragină. Golurile alb-negrilor din partida cu Csikszereda Miercurea Ciuc au fost marcate de Darius Popa. În urma acestui rezultat, Gaz Metan a încheiat pe poziția a doua a clasamentului seriei a 6-a. Doar prima clasată va participa la turneul semifinal.

Formația pregătită de Florin Brătian a fost învinsă cu scorul de 5-2 de Csikszereda Miercurea Ciuc, în ultima etapă a campionatului Ligii Elitelor U16. Gaz Metan a evoluat fără patru titulari după accidentările lui Raul Orlandea, Stan Paulo, Mario Costache și Remus Paragină.

Golurile alb-negrilor din partida cu Csikszereda Miercurea Ciuc au fost marcate de Darius Popa. În urma acestui rezultat, Gaz Metan a încheiat pe poziția a doua a clasamentului seriei a 6-a. Doar prima clasată va participa la turneul semifinal.

Etichete: