fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport Medias

Gaz Metan Mediaș are 5 înfrângeri consecutive în play-off

Alb-negrii au avut un penalty neacordat în prima repriză cu puțin timp înainte de marcarea singurului gol al confruntării. Partida a fost una cu ocazii de ambele părții, pentru Gaz Metan, Dumitru Cardoso și Nasser Chamed fiind jucătorii care au fost cel mai aproape de gol. În urma acestui eșec, Gaz Metan rămâne fără victorie în play-off și după etapa cu numărul 9.

“𝐃𝐢𝐧 𝐩ă𝐜𝐚𝐭𝐞 𝐧𝐞-𝐚𝐦 𝐟ă𝐜𝐮𝐭 𝐝𝐞 𝐫â𝐬, 𝐬ă 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐢 î𝐧 𝐩𝐥𝐚𝐲-𝐨𝐟𝐟 ș𝐢 𝐬ă 𝐧𝐮 𝐚𝐢 𝐨 𝐯𝐢𝐜𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞.𝐏𝐞 𝐧𝐨𝐢 𝐧𝐞-𝐚 𝐚𝐟𝐞𝐜𝐭𝐚𝐭 𝐟𝐨𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐚𝐧𝐝𝐞𝐦𝐢𝐚.𝐍𝐞-𝐚𝐮 𝐩𝐥𝐞𝐜𝐚𝐭 𝐬𝐩𝐨𝐧𝐬𝐨𝐫𝐢𝐢, 𝐣𝐮𝐜ă𝐭𝐨𝐫𝐢𝐢, 𝐚𝐧𝐭𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫𝐢𝐢.𝐌𝐨𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐧 𝐧𝐮 𝐚𝐯𝐞𝐦 𝐜𝐨𝐧𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐞, 𝐬𝐞 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐜ă 𝐥𝐚 𝐭𝐫𝐢𝐛𝐮𝐧𝐚𝐥” – 𝐑ă𝐳𝐯𝐚𝐧 𝐏𝐥𝐞ș𝐜𝐚. (Sursă Facebook Suporterii Gaz Metan Mediaș)

Gaz Metan a avut prima ocazie în minutul 1, atunci când Lukas Droppa l-a găsit foarte bine în careul mic pe Sergiu Ciocan, acesta a încercat să îl lobeze pe Vlad, dar a fost blocat în ultima clipă de Panțîru. În minutul 19, Miron l-a oprit cu ambele mâini pe Velisar în careul de 16 metri, dar centralul Horațiu Feșnic a lăsat jocul să continue în loc să arate punctul cu var. Peste două minute, FCSB a deschis școrul după ce Vînă l-a învins pe Răzvan Pleșca cu un șut din afara careului de 16 metri. După o jumătate de oră de joc, portarul Gazului a respins  lovitura liberă bătută de Moruțan. În minutul 33, șutul lui Dumitru Cardoso din careul de 16 metri a lovit bara porții lui Vlad, iar peste alte patru minute, portarul oaspeților a respins de sub bară șutul lui Nasser Chamed. Repriza s-a încheiat cu încă o ocazie a gaziștilor. În minutul 42, Dumitru Cardoso a șutat cu efect la colțul lung, dar mingea a ocolit de puțin vinclul porții.

Gaz Metan ajunge la 5 înfrângeri consecutive în play-off, şi mai are doar un meci de jucat cu FC Botoşani. Ce mai putem comenta? (transmit suporterii echipei pe pagina de facebook Suporterii Gaz Metan Mediaș)

Vînă a avut șansa să facă dubla în minutul 56, atunci când a luat o acțiune pe cont propriu dar nu a nimerit poarta. Peste alte nouă minute, Olimpiu Moruțan a scăpat singur spre poarta lui Răzvan Pleșca, dar a șutat și el pe lângă. La poarta cealaltă Dumitru Cardoso a centrat în minutul 71 pentru Lukas Droppa, dar lovitura de cap a acestuia a ocolit de puțin poarta apărată de Vlad.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si