fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Medias Sport

Gaz Metan Mediaș a fost eliminată în optimi de Viitorul Pandurii Târgu-Jiu

Gaz Metan Mediaș a fost eliminată în optimi de Viitorul Pandurii Târgu-Jiu

Formația lui Mihai Teja a fost învinsă joi după-amiază în deplasare de Viitorul Pandurii Târgu-Jiu cu scorul de 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Daniel Paraschiv, după un sfert de oră de joc.

Viitorul Pandurii Târgu-Jiu a avut prima șansă la poarta lui Alexandru Buzbuchi prin Daniel Paraschiv în minutul 10. Șutul acestuia nu a găsit însă cadrul porții. Același jucător a reușit să deschidă scorul peste alte cinci minute. Marius Cioiu a luat o acțiune pe cont propriu în partea stângă, a șutat, Alexandru Buzbuchi a respins mingea, iar Paraschiv pe fază a trimis-o în poartă.

Gaziștii au avut șansa egalării în minutul 20, atunci când Ze Manuel nu a găsit poarta de la mică distanță. Viitorul Pandurii Târgu-Jiu putea marca din nou în finalul primei reprize, dar Alexandru Buzbuchi a reușit să respingă șutul lui Marius Cioiu, iar apoi a reținut mingea în fața lui Daniel Paraschiv. Alb-negrii au mai avut o ocazie cu șase minute înainte de finalul jocului, atunci când Sergiu Ciocan a șutat din careul de 16 metri, lateral dreapta, portarul a respins, iar Ricardo Valente aflat la finalizare nu a reușit să trimită spre poartă.

Golul marcat de Viitorul Pandurii Târgu-Jiu în minutul 15 prin Daniel Paraschiv avea să să dovedească decisiv în stabilirea formației care merge mai departe în competiție.

În urma acestui rezultat, Gaz Metan părăsește Cupa României în faza optimilor de finală.

Pentru gruparea de pe Târnava Mare urmează un nou joc în deplasare, de această dată în campionat, luni după-amiază de la ora 17:30, cu FC Botoșani.

Dacă v-a plăcut articolul nostru vă invităm să ne citiți pe starsibian.ro

Etichete:

Recomandam sa citesti si