fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Gaz Metan Mediaș a făcut un pas uriaș în lupta pentru salvarea de la retrogradare

Gaz Metan Mediaș un pas uriaș în lupta pentru salvarea de la retrogradare

Victorie obținută în extremis de băieții noștri în compania formației Astra Giugiu pe teren propriu în etapa cu numărul 7 din Play-Out-ul Ligii 1. O victorie care ne îndepărtează de zona fierbinte a clasamentului. În acest moment, suntem la 6 puncte de locurile de baraj cu mențiunea că avem un meci în plus față de urmăritoare (excepție Astra). 

O primă repriză fără mari realizări nici de-o parte nici de cealaltă. Cel mai important eveniment al primului mitan a avut loc în minutul 41 când centralul întâlnirii i-a arătat cel de-al doilea cartonș galben mijlocașului echipei adverse, croatul Ljuban Crepulja. Gaz Metan a început repriza secundă ceva mai bine și a reușit să deschidă scorul prin Ovidiu Horșia în minutul 60, acesta fusese introdus pe teren cu doar 4 minute mai devreme. Finalul a fost unul tensionat, cu Montini de la oaspeți reușind egalarea în minutul 89. Deznodământul ar fi putut fi același ca în meciul cu FC Argeș însă Vlad Morar a fructificat o centrare perfectă venită din gheata lui Horșia, și a trimis cu capul în poarta apărată Maximilan Popa.

Trei puncte imense pentru echipa noastră: Gaz Metan 2-1 Astra GIurgiu. În penultima etapă ne deplasăm la Arad pentru meciul cu Arad, meci care va avea loc duminică, 16 mai cu începere de la ora 14:00. În ultima etapă întâlnim Poli Iași pe teren propriu.

Sursă: gazisti.ro

Etichete:

Recomandam sa citesti si