fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Medias Sport

Gaz Metan Mediaș joacă în deplasare contra echipei FC Argeș

Gaz Metan Mediaș joacă în deplasare contra echipei FC Argeș

Lotul echipei Gaz Metan Mediaș s-a deplasat în cursul acestei zile spre Pitești, acolo unde mâine va întâlni formația locală, FC Argeș, în cadrul etapei cu numărul 17 a Ligii 1. Medieșenii joacă în deplasare cu moralul ridicat după cele două victorii consecutive obtinuțe în campionat, 1-0 cu Viitorul și 2-0 cu Voluntari, și nu își propun mâine nimic altceva înafară de victorie.

Înaintea acestui joc, echipa medieșeană se clasează pe locul 9 cu 19 puncte, în timp ce adversarii ocupă ultima poziție, cu 14 puncte, învingând în urmă cu două zile la Botoșani, scor 1-0, printr-un gol marcat în minutul 90+2 de Deslandes.
Pentru acest meci, antrenorul Gazului va trimite în teren cei mai buni jucători pe care îi are la dispoziție, însă, cea mai nouă achiziție, Vlad Morar, nu a fost inclus în lot pentru mâine.
Partida FC Argeș – Gaz Metan Mediaș va începe la ora 14:30, fiind transmisă în direct la Digi Sport 1. Arbitrul Horia Mladinovici va conduce partida pe care Gaz Metan Mediaș o va disputa duminică după-amiază în deplasare cu FC Argeș. Centralul din București va fi ajutat la cele două linii de Marius Badea (Râmnicu-Vâlcea) și Alexandru Filip (Constanța), iar arbitru de rezervă a fost desemnat Sorin Costreie (Buftea).
Dacă v-a plăcut articolul nostru vă invităm să ne citiți pe starsibian.ro
Sursă:gazisti.ro
Etichete:

Recomandam sa citesti si