fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Medias Sport

Gaz Metan – CFR Cluj se joacă fără spectatori

Clubul Gaz Metan Mediaș anunță că, în urma măsurilor preventive adoptate de Guvernul României în cursul zilei de 8 martie și independent de voința clubului, partida Gaz Metan – CFR Cluj, progamată luni seara de la ora 20:30, se va disputa cu porțile închise.

În cursul zilei de astăzi, am fost informați de Liga Profesionistă de Fotbal că următoarele meciuri vor fi organizate fără spectatori, în condițiile prevăzute de Articolul 59.2 din ROAF (Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice). Astfel,  conform articolului menționat mai sus, accesul pe stadion va fi permis doar reprezentanților mass media (câte unul pentru fiecare instituție de presă), forțelor de ordine, autorităților locale și oficialilor celor două cluburi, pe baza unor liste nominale.”, potrivit comunicatului de presă transmis de reprezentanții Clubului Gaz Metan Mediaș.

În cursul zilei de luni reprezentanții echipei medieșene vor reveni cu informații suplimentare pentru cei care și-au achiziționat deja bilete de la casierie sau online.

Etichete:

Recomandam sa citesti si