fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Medias

Gaz Metan a prezentat oficial noii jucători

Credit foto: Nova TV
Gaz Metan a prezentat oficial noii jucători

                 Credit foto: Nova TV

Nouă jucători din cei zece transferați au fost prezentați oficial joi după-amiază, asta în condițiile în care francezul Mickael Diakoya ajunge sâmbătă la Mediaș.

Astfel, Albert Popa, un portar în vârstă de 20 ani, care a evoluat la ACS SR Brașov în Liga a treia, a semnat cu gruparea de pe Târnava Mare.

În compartimentul defensiv, Gaz Metan i-a transferat pe Răzvan Popa, ultima data la Universitatea Craiova și Mihai Velisar, jucător care a evoluat la Petrolul Ploiești.

În compartimentul median, alb-negrii s-au întărit cu Lukas Droppa, jucător de origine cehă care a evoluat ultima data la Șahtior Karagandî, formație din Kazahstan, Neluț Roșu, venit de la Astra Giurgiu, Stephan Drăghici, fost component al Universității Craiova, Moussa Sanoh, transferat de la Politehnica Iași și Sergiu Ciocan, un mijlocaș care a evoluat pentru Comuna Recea în Liga a treia.

De asemenea, Gaz Metan l-a transferat pe atacantul Sergiu Buș, jucător care a îmbrăcat sezonul trecut tricoul bulgarilor de la Levski Sofia.

Etichete:

Recomandam sa citesti si