fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Medias Sport

Gaz Metan a pierdut partida disputată luni seara la Mediaș împotriva lui Dinamo, scor 3-1

După o primă repriză albă, formația lui Cosmin Contra a deschis scorul în debutul actului secund după reușita lui David Gonzales. Deian Sorescu a majorat avantajul câinilor din penalty, iar Juan Camara a dus apoi scorul la 3-0. Dumitru Cardoso a marcat golul de onoare al gazdelor cu un minut înainte de finalul timpului regulamentar de joc. Gaz Metan încheie etapa cu numărul 4 a Casa Liga 1 pe poziția a șasea a clasamentului, cu 6 puncte acumulate. Alb-negrii au obținut 2 victorii și au înregistrat 2 înfrângeri, cu 8 goluri marcate și 6 primite.

Dinamo a avut prima șansă la poarta alb-negrilor după un sfert de oră, atunci când Deian Sorescu a șutat în plasa laterală a porții lui Alexandru Buzbuchi. Peste zece minute, lovitura liberă bătută de Nasser Chamed de la circa 30 de metri a fost reținută de portarul lui Dinamo. În minutul 28, Adam Nemec a marcat cu o lovitură de cap, însă golul a fost anulat corect pentru ofsaid. În minutul 30, Mihai Butean putea deschide scorul, dar șutul său din careul de 16 metri a fost respins de Tomas Mejias.

Dinamo a început perfect repriza secundă, iar David Gonzales a marcat cu un șut la colțul lung. Gaz Metan a avut șansa egalării în minutul 62, atunci când șutul lui Moussa Sanoh a lovit bara porții lui Mejias, mingea l-a lovit apoi pe portar în spate și a ieșit în afara terenului. În minutul 73, Dinamo a primit ușor lovitură de pedeapsă după o intervenție a lui Lukas Droppa asupra lui Camara. A executat Deian Sorescu, Alexandru Buzbuchi a parat șutul, însă mingea a revenit la Sorescu care a mai șutat o dată și a înscris. În minutul 83, scorul a luat proporții după ce Juan Camara a marcat și el cu un șut la colțul lung. Gaziștii au marcat golul de onoare în minutul 89, atunci când Dumitru Cardoso a trimis mingea cu capul în poartă după o centrare venită din partea stângă.

Etichete: