fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Gaz Metan a pierdut în deplasare cu Farul, scor 2-0

Gaz Metan a pierdut în deplasare cu Farul, scor 2-0

Ambele goluri au fost marcate de formația gazdă în repriza secundă. Jefte Betancour a deschis scorul în minutul 55 din lovitură de pedeapsă, iar Adrian Petre a stabilit scorul final cu nouă minute înainte de finalul timpului regulamentar de joc.

Farul a avut o primă oportunitate la poarta Gazului în minutul 27, atunci când șutul lui Alexi Pitu a fost blocat de Patricio Matricardi. Peste zece minute, Gabriel de Moura a centrat de pe partea dreaptă a terenului iar Nasser Chamed a trimis cu capul pe lângă poarta lui Tordai. Repriza s-a încheiat cu un șut al lui Dobrosavlevici reținut fără probleme de Octavian Vîlceanu.

La opt minute de la reluarea jocului, centralul Marian Barbu a indicat punctul cu var după un duel în careul de 16 metri între Felix Mathaus și fostul gazist Ionuț Larie. Apărătorul Gazului a sărit să respingă mingea și l-a lovit și pe Larie. A executat și transformat lovitura de pedeapsă Jefte Betancour. Gaz Metan a avut șansa egalării în minutul 64, atunci când lovitura de cap a lui Ioan Filip după un corner executat de Răzvan Grădinaru a trecut pe lângă poarta Farului. În minutul 74, Felix Mathaus l-a deschis în adâncime pe Nasser Chamed, acesta a șutat, Tordai a respins mingea care a continuat însă să se îndrepte spre poartă, fiind în cele din urmă respinsă de Gabriel Buta. În minutul 81, Alexi Pitu a șutat la poartă, portarul Octavian Vîlceanu a respins mingea care a ajuns la Adrian Petre iar acesta a trimis-o în poartă.

Penalty-ul din debutul reprizei secunde transformat de Jefte Betancour a deschis drumul gazdelor spre victorie.

În urma acestui rezultat, Gaz Metan rămâne cu 3 puncte în clasamentul Ligii întâi.

Pentru Gaz Metan urmează partida de pe teren propriu cu FC Argeș, programată pe 30 iulie, de la ora 18:30.

REZUMATUL PARTIDEI AICI

DECLARAȚIILE TEHNICIANULUI MIHAI TEJA DUPĂ JOC

Etichete:

Recomandam sa citesti si