fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Medias Sport

Gaz Metan a învins Viitorul cu scorul de 1-0

Singura reușită a partidei i-a aparținut fundașului Ondrej Baco. Acesta a marcat golul de 3 puncte în debutul reprizei a doua. Gaz Metan încheie anul 2020 cu o victorie după o serie de patru eșecuri consecutive. În urma acestui rezultat alb-negrii au acumulat 16 puncte în primele 15 etape de campionat.

Gaz Metan a avut prima ocazie a partidei cu Viitorul în minutul 5, atunci când șutul lui Paul Costea a trecut pe lângă poarta apărată de Arpad Tordai. În minutul 22, gaziștii au scăpat pe contraatac, mingea a ajuns la Ovidiu Horșia însă șutul acestuia a fost blocat de Romario Benzar. De partea cealaltă, în minutul 27  Ely Fernandes a șutat de la aproximativ 20 de metri de poartă, însă l-a luat la țintă pe George Ganea care a acuzat probleme medicale din cauza loviturii încasate în urma șutului trimis de colegul său.

Gaz Metan a deschis scorul în minutul 48. Nasser Chamed a executat o lovitură liberă de pe partea stângă, Yuri Jefferson a trimis mingea cu capul, portarul Arpad Tordai a respins mingea în față iar Ondrej Baco pe fază a trimis-o în poartă. În minutul 70,  șutul lui Alexandru Mățan la colțul scurt a fost reținut de Răzvan Pleșca, care a revenit în poarta Gazului. Peste alte trei minute la cealaltă poartă, după un corner mingea a ajuns la Francisco Junior care a șutat din marginea careului de 16 metri puțin pe lângă poarta lui Tordai. În minutul 84, Alex Pitu a șutat în plasa laterală a porții lui Răzvan Pleșca, iar partida s-a încheiat cu victoria la limită a gaziștilor.

Etichete:

Recomandam sa citesti si