fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Medias Sport

Gaz Metan a fost învinsă de Dinamo cu 2-1

Gaz Metan a fost învinsă de Dinamo cu 2-1

Gaz Metan a fost învinsă de Dinamo cu scorul de 2-1, într-o partidă disputată miercuri seara în capitală. Formația din Ștefan cel Mare câștigat cu un gol acordat eronat de către centralul Marcel Bîrsan, la un fault clar asupra portarului Răzvan Pleșca. Alb-negrii reușiseră să deschidă scorul prin Ricardo Valente, iar formația gazdă a egalat prin Magaye Gueye. Pentru Gaz Metan a fost prima înfrângere din acest an.

Gaz Metan a început în forță partida cu Dinamo, iar în minutul 7, Ronaldo Deaconu a recuperat o minge, l-a deschis pe Ricardo Valente, acesta a pătruns, a șutat la colțul lung și a reușit să deschidă scorul.

 

 

Peste doar trei minute, lovitura de cap a lui Ondrej Baco a fost respinsă de Eșanu. În minutul 21, portarul lui Dinamo a reținut lovitura de cap a lui Ricardo Valente. Peste alte șase minute, același Ricardo Valente a făcut o cursă în dreapta dreaptă, a șutat, mingea a fost deviată de Bejan și a fost foarte aproape de autogol.

În minutul 32, Dinamo a reușit să egaleze după ce Adam Nemec a deviat cu capul o minge pentru Magaye Gueye în careul de 16 metri, iar acesta a marcat.

Cu trei minute înainte de pauză, Răzvan Pleșca a respins o minge în urma unei lovituri de colț, iar apoi a fost împins în poartă de Bejan. Mingea respinsă de Pleșca l-a lovit pe Puljic, a intrat în poartă, iar centralul Marcel Bîrsan a validat complet eronat golul în loc să fluiere fault în atac.

În minutul 43, centralul Marcel Bîrsan a validat eronat golul de 2-1 pentru Dinamo, în loc să fluiere fault în atac. Decizia sa, una greșită, avea să se dovedească decisivă în stabilirea învingătorului.

În urma acestui rezultat, Gaz Metan rămâne cu 23 puncte și coboară pe poziția a zecea a clasamentului Ligii întâi.

Pentru Gaz Metan urmează partida cu Academica Clinceni, contând pentru etapa cu numărul 20 a Casa Liga 1. Meciul va avea loc sâmbătă, 30 ianuarie, de la ora 12:15.

Dacă v-a plăcut articolul nostru vă invităm să ne citiți pe starsibian.ro

Foto: sportpictures.eu

Etichete: