fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Medias

Galerie Foto: Mediașul a “îmbrăcat” în acest weekend haine de sărbătoare

Galerie Foto: Mediașul a "îmbrăcat" în acest weekend haine de sărbătoareLa finele săptămânii trecute, municipiul de pe Târnava Mare a marcat un evenimentdeosebit „Sărbătoarea Mediașului“, manifestările organizate fiind strâns legate de „Sibiu, Regiune Gastronomică Europeană 2019“.

Ziua de sâmbătă a fost dedicată tuturor copiilor, aceștia fiind prezenți într-un număr extrem de mare în Piața Corneliu Coposu.

Ei au avut parte de numeroase surprize: jocuri, întreceri sportive, animație stradală cu personaje binecunoscute, ateliere de creație, demonstrații sportive, desene pe asfalt.

De asemenea, pe scenă au urcat grupuri de copii aparținând unităților de învățământ și ai diferitelor cluburi din oraș, care au pregătit pentru toți cei prezenți spectacole de muzică, dans și sport.

Galerie Foto: Mediașul a "îmbrăcat" în acest weekend haine de sărbătoareÎn același timp, Sala Polivalentă din cartierul Vitrometan a găzduit în data de 1 iunie finalele disciplinelor din cadrul Festivalului „Bucuria Mișcării“, dar și premierea câștigătorilor la cele 6 discipline înscrise în competiție: fotbal, handbal, baschet, atletism, șah și tenis de masă.

În seara zilei de 1 iunie, pe scena din fața Primăriei au concertat Costel Popa, Dan Filuț Tabără, Emilia Muntean, Ansamblul Purtata, dar și formațiile Motto și Dinamic

Ziua de duminică, 2 iunie, a fost din nou o zi plină de evenimente. Astfel, la ora 12:00 două aeronave MIG 21 Lancer aparținând Bazei 71 Aeriene Câmpia Turzii au prezentat onorul aviatorilor militari, în Piața Corneliu Coposu.

Galerie Foto: Mediașul a "îmbrăcat" în acest weekend haine de sărbătoareDe la ora 16:00, în Sala de Ședințe „Daniel Thellmann“ au avut loc, în prezența unui public numeros, lansări de carte, comunicări științifice dedicate savantului Hermann Oberth, dar și lansarea Sibcoin Mediaș.

Spectacolele au continuat și duminică, 2 iunie, pe scena din fața Primăriei fiind prezenți Ciprian și Mihaela Istrate, Simi Deac și Geanina Buzan, Dinu Iancu Sălăjan și Laura Lavric, Ansamblul „Cindrelul – Junii Sibiului“, cu soliștii Robert Târnăveanu, Alina Bica, Nelu Albu și Adrian Neamțu. „Sărbătoarea Mediașului“ s-a încheiat târziu în noapte, în compania Ioanei Ignat și a binecunoscutei formații Holograf.

Galerie Foto: Mediașul a "îmbrăcat" în acest weekend haine de sărbătoare

FOTO: Primăria Mediaș

 

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si