fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sport

Gala Sportului. Premii de 100.000 de lei pentru sportivi și antrenori

Sportivii și antrenorii sibieni care au avut rezultate deosebite la competițiile naționale și internaționale din anul 2022 vor fi premiați de Consiliul Județean Sibiu.

Gala Sportului va avea loc mâine, 23 martie, în Sala Transilvania, de la ora 17,00. Accesul publicului la eveniment este liber, iar parcarea Sălii Transilvania va fi disponibilă gratuit.

Fondul de premiere, aprobat prin Hotărârea Consiliului Județean nr. 17/26.01.2023, este de 100.000 de lei. Pe lângă premiile în bani, laureații vor primi trofee, diplome și flori.

Gala Sportului cuprinde următoarele categorii: Sportivi olimpici, Antrenori sportivi olimpici, Sportivi neolimpici, Antrenori sportivi neolimpici, Tinere speranțe, Premii pentru întreaga carieră, Ambasador al sportului și Premii speciale.

De asemenea, cinci administrații publice locale vor fi premiate pentru implicarea deosebită în dezvoltarea infrastructurii de sport.

Munca celor care susțin și promovează performanța în sport merită recunoașterea publică. Rezultatele pe care sportivii sibieni le-au obținut în anul 2022 ne-au oferit multe motive de mândrie și acum este rândul nostru să le mulțumim public pentru acestea. Invit publicul larg să ne fie alături la această sărbătoare a sportului sibian și să-i aplaudăm încă o dată pe cei mai buni dintre cei buni”, a declarat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Evenimentul va fi transmis în direct pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Sibiu.

Etichete:

Recomandam sa citesti si