fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Ești invitat și tu să iei parte la cel mai important eveniment – Gala Femeilor cu Dizabilități

Comunicat de presă transmis de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului:

Avem deosebita plăcere să vă invităm Joi, 05 Martie 2020, ora 11.00, la Biertan (str.
Nicolae Bălcescu – Căminul Cultural), la cel mai important eveniment adresat femeilor din Centrele aflate în structura DGASPC Sibiu – „GALA FEMEILOR CU DIZABILITĂȚI!”.
Iată-ne la cea de a 3-a ediție a Galei Femeilor cu dizabilități, ocazie cu care celebrăm Femeia, și nu orice femeie, ci pe cea mai specială dintre noi. În cele 11 centre din structura DGASPC Sibiu avem 449 femei, iar în familie se află 8231 femei și pentru toate aceste femei
organizez anual această Gală.
Femeia – cine nu o iubește, prețuiește și respectă? Acela nu iubește frumusețea, dăruirea, sensibilitatea, acela nu iubește de fapt viața.
Le doresc tuturor femeilor cu dizabilități ca fiecare zi să fie ziua lor, în fiecare zi să fie fericite și, mai ales, iubite!
La mulți ani! ” a declarat directorul general al DGASPC Sibiu, Laura Camelia Vîlsan.
La eveniment participă aproximativ 150 de femei cu dizabilități din centrele aflate în structura DGASPC Sibiu. Beneficiarele se vor bucura de un amplu program artistic care va cuprinde un recital de poezii, dansuri, cântece și voie bună, iar surpriza din partea conducerii
pentru toate femeile prezente va fi un recital al artistelor Anca Mărginean, Izabela Tomiță și o eleva de la Școala Populară de Artă și Meserii Ilie Micu din Sibiu, Tania Pamfiloiu.