fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Judet

Gală de deschidere a Clubului Sportiv Brothers Lăcătuș

Asociația Club Sportiv Brothers Lăcătuș își face lansarea oficială printr-o Gală de Box organizată în orașul Agnita din județul Sibiu.

În cadrul galei, frații Narcis și Marius Lăcătuș vor prezenta obiectivele și proiectele acestui club sportiv nou-înființat.

Evenimentul va avea loc duminică, 10 decembrie, începând cu ora 13, la sala de sport a Colegiului Tehnic ”August Treboniu Laurian” Agnita. Printre invitații ACS Brothers Lăcătuș se numără multiplii campioni naționali și internaționali de box Dorel Simion și Marian Simion, precum și maestrul emerit al sportului Emil Bihoreanu.
În cadrul Galei vor avea loc mai multe meciuri demonstrative de box, urmate de o sesiune de autografe.

Marius și Narcis Lăcătuș sunt sportivi cu rezultate notabile în boxul de performanță. Marius a cucerit două medalii de bronz la Campionatul Național și una de argint la Cupa României. Fratele său, Narcis, este medaliat cu bronz și cu argint la Campionatul Național. Clubul înființat de Brothers Lăcătuș numără, în prezent, peste 60 de sportivi cu vârste între 8 și 20 de ani. ”Ne-am întors acasă, în orașul nostru natal, pentru că vrem să promovăm boxul în rândul copiilor și tinerilor din Agnita. Boxul este un sport complex, care îți tonifică foarte bine corpul și îți îmbunătățește rezistența fizică, dar este un antrenament extraordinar și pentru psihic. Țelul nostru este să sprijinim copiii și tinerii ajutându-i să se dezvolte frumos”, spun frații Marius și Narcis Lăcătuș.

Etichete:

Recomandam sa citesti si