fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Gabriel Tischer, noul preşedinte al FDGS: “Partenerul nostru va fi necondiționat cetățeanul”

Gabriel Tischer

Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) anunţă că Organizaţia Municipală Sibiu are un nou preşedinte, Gabriel Tischer. Alegerile au avut loc pe 31 martie 2022, iar Gabriel Tischer a fost ales cu 88,24% în funcția de președinte al Forumului Democrat al Germanilor din Sibiu (FDGS), funcție ocupată până acum de profesorul Zeno-Karl Pinter.

„Am preluat această funcţie gândindu-mă la responsabilităţile care decurg din ea, în primul rând cea legată de întărirea FDGR ca organizaţie, de menținerea ei la vârf ca opţiune a sibienilor pentru o politică și o administrație locală în folosul comunității, deschisă spre cetăţean, cu perspective europene reale, concrete, palpabile. Nu spun că va fi uşor, dar spun că avem o echipă gata să demonstreze că performanţa nu înseamnă cantitate, ci calitate. Avem o istorie care ne obligă să scriem viitorul împreună cu cei care au încredere în noi şi în modul nostru de a ne asuma o realitate socială care aparţine comunităţii, nu oamenilor politici. O cultură care ne înrudeşte spiritual pe toţi cei care trăim în Sibiu şi pe care trebuie să o promovăm ca element de coeziune, solidaritate și întrajutorare socială. Partenerul nostru va fi necondiționat cetățeanul. Cu gândurile, dorințele și așteptările sale”, a declarat Gabriel Tischer.

Gabriel Tischer a fost candidatul FDGR la funcția de președinte al Consiliului Județean și este liderul grupului FDGR din Consiliul Județean.

Etichete: