fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sport

Frățilă Luca și Tontea Radu- doi copii care la 4 ani uimesc prin talentul și inteligența lor

Frățilă Luca și Tontea Radu sunt doi dintre jucătorii de bază ai clubului Tigrii-Team. Deși ambii copii sunt născuți în 2017 antrenorul Theo Bota nu a ezitat să-i aducă la grupa sa 2016 elită.
Theo Bota Tigrii Team: “Grupa 2016 elită pe care o conduc este formată din copii foarte talentați. Luca și Radu sunt doi copii extrem de talentați și chiar daca sunt cu un an mai mici acest lucru nu i-a împiedicat să joace de la egal la egal cu copii de la grupa 2016. Mă bucur că am găsit la acest club copii foarte talentați și de foarte multe ori îi felicit pentru reușitele lor care nu de puține ori ne lasă fără cuvinte. Știu că strategia clubului este sa promoveze fotbalul spectacol iar cei doi ne pot ajuta alături de restul grupei sa ne îndeplinim acest obiectiv.”
Laurențiu Preda coordonator Tigrii Team: „Clubul nostru întotdeauna a avut copii care au ieșit în evidență. Luca și Radu sunt copii care ne-au impresionat încă de la început. Luca se antrenează cu noi de anul trecut și a fost deja remarcat la câteva turnee la care a participat cu grupa 2016. Radu este de foarte puțin timp cu noi însă talentul lui ne-a impresionat și am decis să-l mutam la grupa 2016 elită unde l-a convins pe antrenorul grupei Theo Bota sa-l țină în lotul format din 12 copii. Luca este un jucător exploziv și un marcator foarte bun iar Radu este un jucător inteligent care vede foarte bine jocul. Pe această cale nu pot decât să-i felicit și să le transmit mult succes în cariera pe care au ales să o urmeze. Despre grupele 2016 și 2017 vreau să precizez faptul că sunt grupe formate din foarte mulți copii talentați.Iar faptul că o să mai promovăm copii e firesc dat fiind faptul că vorbim de peste 60 de copii talentați.”
Etichete: