fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Foto|Târgul de Paşti a revenit la Sibiu

Piaţa Mare a Sibiului a redevenit, după o pauză cauzată de restricţiile impuse în pandemie, gazdă a Târgul de Paşti, un eveniment care adună comercianţi din toate zonele ţării veniţi la Sibiu cu felurite produse. În perioada 15-26 aprilie, sibienii şi turiştii sunt aşteptaţi în Piaţa Mare din Sibiu pentru a descoperi oferta comercianţilor: decoraţiuni şi obiecte specifice sărbătorilor pascale, obiecte de artizanat, costume populare, produse de gastronomie, dulciuri, băuturi şi multe alte declicatese pregătite cu migală.

Cei mici se vor întâlni cu iepuraşul şi vor avea ocazia să se distreze într-unul din locurile de joacă din cadrul târgului. Organizatorii le-au pregătit copiilor un carusel, un trenuleţ pe şine, un castel gonflabil, trambuline, o pistă de karting şi multe alte surprize.

Turişii care doresc să admire centrul vechi al Sibiului fără prea mult efort au posibilitatea să urce în trenuleţul turistic şi să se plimbe pe traseul Piaţa Mare-strada Ghoerghe Lazăr-strada Cetăţii-strada Nicolae Bălcescu-Piaţa Mare.

Asociaţia Events for Tourism este organizatorul Târgului de Paşti din Sibiu şi anunţă un număr de 50 expozanţi anul acesta, din 29 de judeţe ale ţării. Târgul de Paști din Sibiu este unul dintre primele evenimente de acest fel organizate în România. Prima ediţie a avut loc la Sibiu în 2010.

Etichete: