fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Fotografii amatori sunt provocați la concursul “Viața după carantină”

Organizația non-guvernamentală Leo Brukenthal Sibiu, un club de voluntariat care se ocupă de 5 ani cu organizarea de evenimente caritabile, te provoacă la un concurs online de fotografie pentru amatori numit “Post-Quarantine Captures”, cu tema “Viața după carantină”. Juriul este compus din fotografi profesioniști Adrian Prișca, Shopy, Andreea Retinschi, Ciprian Hordobet și Bogdan Duminiciuc, care s-au alăturat pro-bono inițiativei asociației.  Perioada de înscriere este până marți, 14 iulie.

Toți banii strânși în cadrul  evenimentului vor fi dublați de către Clubul Leo Brukenthal Sibiu și vor fi folosiți pentru cumpărarea de produse necesare fundației “Un Copil, O Speranță”, un ONG care se ocupă cu sprijinul copiilor cu dizabilități (https://www.facebook.com/FundatiaUnCopilOSperanta)

Fotografii amatori sunt provocați la concursul “Viața după carantină”

„După ce am traversat o perioadă mai dificilă, redăm startul acțiunilor cu un concurs de fotografie dedicat amatorilor. “Post-Quarantine Captures” oferă posibilitatea de a vă valorifica creativitatea, trimițând poze originale, care ulterior vor fi evaluate de un juriu format din unii din cei mai buni fotografi români. Toate imaginile vor fi expuse într-un showcase, iar participanții cu scorurile cele mai ridicate vor intra în posesia unor premii ce constă în diferite sume de bani. Toate profiturile rezultate din această acțiune vo r fi dublate de către noi și direcționate asociației “Un Copil, O Speranță”. Așteptăm cu nerăbdare fotografiile voastre!” transmite Raluca Aftenie, președintele Clubului Leo Brukenthal Sibiu.

Fotografii amatori sunt provocați la concursul “Viața după carantină”

Etichete:

Recomandam sa citesti si