fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Foto: Ziua Porţilor Deschise la ISU Sibiu. Elevii sibieni au făcut cunoştinţă cu eroii salvatori

Ziua Porţilor Deschise ISU Sibiu

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu îşi sărbătorește luni, 4 aprilie, ziua aniversară. La sediul instituţiei a fost organizată Ziua Porţilor Deschise, prilej pentru sute de elevi de la şcolile din Sibiu, dar şi pentru toţi sibienii, să cunoască o parte din eroii oraşului, pe cei care intervin în situaţiile de urgenţă cum sunt incendiile sau accidentele rutiere. Cei mici au avut posibilitatea să afle mai multe despre autospecialele din cadrul ISU Sibiu, echipamentul folosit în incendii, în accidente sau în alte situaţii în care se intervine pentru a salva vieţi omeneşti.

Conform unui comunicat al instituţiei, pe 19 ianuarie 2016 a fost emis ordinul Ministerului Afacerilor Interne prin care data de 4 aprilie a fost stabilită ca zi aniversară a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu, în semn de respect și de recunoştinţă faţă de toţi cei care de-a lungul timpului au salvat vieţi omenești și bunuri materiale în judeţul nostru.

Actualizare

ISU Sibiu anunţă într-un comunicat că peste 150 de copii şi adulţi din Sibiu au călcat pragul instituţiei luni, 4 aprilie 2022, pentru a face cunoştinţă cu o parte din personal, a participa la ateliere de informare asupra siguranţei oamenilor şi pentru a li se arăta paşii care trebuie făcuţi în acordarea primului ajutor.