fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

FOTO- VIDEO Reabilitarea Podului de pe Șoseaua Alba Iulia a stârnit un val de nemulțumiri

Reabilitarea Podului de pe Șoseaua Alba Iulia a stârnit nemulțumirea sibienilor care sunt nemulțumiți de reconfigurarea traficului în zonă și de lucrările care se întind pe o perioadă de un an și câteva luni.

Lucrările au debutat în weekendul 6-8 mai cu relocarea țevilor pentru apă și gaz, motiv pentru care circulația în zonă a fost închisă, șoferii fiind nevoiți să folosească rute alternative. Până în 30 septembrie va fi închisă partea din amonte (dinspre strada Maramureșului) și se circulă pe câte o bandă pe sens, pe partea din aval a podului. Reconfigurarea traficului în zonă a dus la creare de ambuteiaje pe străzile adiacente, inclusiv pe malurile Cibinului.

 

În perioada 1 octombrie 2022 – 30 aprilie 2023 se închide partea din aval (dinspre strada Malului) și se va circula pe partea din amonte, pe câte o bandă pe sens.

Și în aceste două etape sunt posibile închideri totale ale circulației pe pod de scurtă durată, în funcție de evoluția lucrărilor, măsura urmând să fie dispusă pentru siguranța participanților la trafic.

Etichete:

Recomandam sa citesti si