fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

FOTO- Sala de examinare auto din Municipiul Sibiu și-a schimbat locația

Sala de examinare auto din Municipiul Sibiu și-a schimbat locația

Luna mai a venit cu o vestă bună pentru elevii școlilor de șoferi, care urmează să susțină examenul auto. Vineri, 7 mai, a fost inaugurată noua sală de examinare auto din Municipiul Sibiu, locația fiind pe Strada Andrei Șaguna, nr. 9. În noua sală vor fi 12 stații de examinare și chiria 438,75 euro (2.160 de lei), iar în veche sală erau 6 stații de examinare și chiria lunară de 1.231 euro, respectiv 5.840 lei.

Sala de examinare auto din Municipiul Sibiu și-a schimbat locația La eveniment au participat viceprim-ministrul Dan Barna, co-președinte USR PLUS, prefectul Mircea Crețu, subprefectul Laurențiu Theodoru, dar și consilierul județean Adrian Echert.

Sala de examinare auto din Municipiul Sibiu și-a schimbat locația

Sala de examinare auto din Municipiul Sibiu și-a schimbat locațiaNoua sală de examinare este situată pe strada Andrei Șaguna nr. 9 (în curtea interioară a S.C. Urbana S.A.)

Programul de lucru se va desfășura astfel:

  • Luni în intervalul orar 09:00 – 13:00;
  • Marți în intervalul orar 09:00 – 13:00;
  • Joi în intervalul orar 09:00 – 13:00.

Precizăm faptul că programul de lucru cu publicul poate fi prelungit până la finalizarea susținerii probei teoretice de către ultimul candidat înregistrat pentru susținerea acesteia.

„Această schimbare permite funcționarea unui număr de 10 stații de examinare, comparativ cu 7 stații care funcționau în locația anterioară. Totodată, aduc mulțumiri Mitropoliei Ardealului pentru găzduirea oferită timp de aproape 15 ani, pentru buna colaborare și înțelegere!” transmite Mircea Crețu, prefectul județului Sibiu.

Sala de examinare auto din Municipiul Sibiu și-a schimbat locațiaProgramarea pentru susținerea probei teoretice se face online pe site-ul Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule la secțiunea Servicii Online – Programare la ghișeu (https://www.drpciv.ro/drpciv-booking/formular/32/theoryExamination ).

 

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si