fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Judet

FOTO Primăria comunei Hoghilag a achiziționat o autospecială pentru incendii

FOTO Primăria comunei Hoghilag a achiziționat o autospecială pentru incendii

Serviciul de pompieri voluntari din Hoghilag primește o nouă autospecială necesară stingerii incendiilor. Primăria comunei Hoghilag a cumpărat această mașină de intervenție din Germania la prețul de 4000 euro.

 Hoghilag statie pompieriPrin intermediul acestei noi achiziții se mărește flota auto a remizei de pompieri din Hoghilag, locație unde se găsesc toate echipamentele de intervenție pentru situații grave.

 Hoghilag statie pompieri

„Autospeciala va ajunge zilele acestea în comuna Hoghilag. Este o mașină mai mică, se deplasează mai repede și consumă mai puțin. Noua autospecială o vom folosi la incendiile de locuințe, în timp ce vechea autospecială pe care am primit-o printr-o donație, anul trecut, o vom utiliza pentru incendiile de pădure, deoarece putem transporta cu ea și echipamente specifice cum ar fi lopeți, sape. Sperăm ca astfel să putem contribui și noi, chiar dacă suntem un serviciu voluntar, la salvarea de bunuri și vieți, intervenind promt atât în Hoghilag, cât și în localitățile din jur dacă este nevoie și dacă ne este solicitat acest lucru.”, a spus Nicolae Lazăr, primarul comunei Hoghilag.

 Hoghilag statie pompieriRemiza de pompieri din Hoghilag este deservită în mod voluntar de 15 locuitori ai comunei și este inspirată după modelul staților de pompieri din Germania. De asemenea, autoritățile încurajează voluntariatul și în rândul copiilor.„Printre voluntarii noștri se află și vreo 13 copii care au echipamente. Încercăm astfel, să îi crește pe cei mici în spiritul de a-și ajuta semenii.”, a mai transmis Nicolae Lazăr.

 Hoghilag statie pompieri

Etichete:

Recomandam sa citesti si